Kattotyöt

Meiltä hoituu kaikki kattotyöt laidasta laitaan. Oli kattosi sitten tarkastuksen, huollon, pesun tai arvioinnin tarpeessa niin ota yhteyttä. Teemme kaikki työt jokaiselle eri kattomateriaalille. Ei ole sellaista kattoa mihin taitomme tai laitteemme ei kykenisi.

Huopakatot

Huopakatot on hienoja, mutta ne kerää ikävästi erilaista roskaa itseensä. Huopakatolle onkin erityisen tärkeää säännöllinen puhdistus, tarkistus sekä huolto.

Mikäli sinulla on huopakatto, etkä halua itse kiivetä katolle kerran vuodessa niin ole yhteydessä. Voimme tulla pesemään, putsaamaan, huoltamaan sekä tarkistamaan huopakattosi. Vuosittainen pesu ja tarkistus on erittäin tärkeä asia. Mikäli sitä laiminlyö, niin riskit vuodolle nousee huomattavasti.

Peltikatot

Peltikatot on erittäin helppohoitoisia ja verrattain nopeita asentaa. Mikäli suunnittelet uutta kattoa, niin peltikatto on yksi erittäin hyvä vaihtoehto. Peltikatto kestää erittäin pitkään on tyylikäs ja erittäin helppohoitoinen.

Mikäli suunnittelet uuden katon asennusta niin kutsu meidät käymään ja katsotaan yhdessä olisiko esimerkiksi peltikatto paras ratkaisu sinun kohteeseen.

Tiilikatot

Tiilikatot on verrattain hitaita asentaa, mutta valmiina ovat erittäin kauniita. Tiilikattoja saa nykyään lähes jokaisessa värissä ja monella eri profiililla.

Tiilikatot on myös tärkeää putsata, tarkistaa sekä huoltaa vuosittain. Tiilikatot ei ole niitä kaikkein kestävimpiä, joten monesti tiiliä joudutaan uusimaan sieltä täältä vuosittain. Esimerkiksi talvi, lumi ja jää saattaa aiheuttaa vaurioita tiilikattoihin.

Korjaukset

Oli kattosi mitä materiaalia tahansa, niin me korjaamme sen. Soita meidät käymään niin selvitetään yhdessä korjauksen laajuus sekä mahdollinen hinta-arviointi työlle ennen sen tekemistä.

Arvioinnit

Teemme siis kaikki arvioinnit ennen varsinaisen työn aloittamista. Voimme tulla tarkistamaan kattosi ja kerromme sen jälkeen oman näkemyksemme vuosien ammattitaidoilla, että mitä kaikkea sinun katollesi olisi hyvä tehdä.

Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että lähes jokainen suomalainen katto kaipaa ainakin yhden pesun vuosittain. Sen lisäksi kattotyypistä riippuen myös erilaiset vuosittaiset korjaukset ja huollot on erittäin tärkeitä.

Mikään ei ole ikävämpää kuin vuotava katto. Katto muuten aloittaa vuotamisensa aina ikävimmällä mahdollisella hetkellä, eli sateella. Kannattaa siis varmistaa katon kunto sekä kestävyys jo hyvällä ilmalla ja etukäteen.