Lattiat

Teemme vuosien kokemuksella sekä vankalla ammattitaidoilla erilaisten lattiapintojen huollot, arvioinnit, korjaukset, maalaukset sekä entisöinnit. Lattiat on monissa tiloissa kovalla käytöllä ja myös ne vaatii säännöllistä huomiota jalkapohjien lisäksi.

Parkettilattioiden hionnat ja lakkaukset

Oli lattiasi sitten mitä tahansa eri parkettimateriaalia, niin meiltä löytyy välineet sen hoitamiseen. Teemme laadukkaat hionnat, lakkaukset sekä muut tarvittavat huollot.

Olemme vuosien saatossa keränneet myös isoon varastoomme matkan varrelta valtavan määrän erilaisia parkettimateriaaleja. Näitä materiaaleja voimme hyödyntää erilaisissa pienissä korjauksissa, mikäli sinulla ei itsellä ole ylimääräistä parkettia tallessa.

Pinnoitteet betonilattioihin

Teemme myös monia erilaisia pinnoitteita, sekä maalauksia betonilattioihin. Oli kyseessä sitten omakotitalo, pommisuoja tai jokin suuri julkinen tila niin meillä on tieto, taito sekä välineet tilan pinnoittamiseen.

Käytämme vain alan parhaita tuotteita sekä laitteita pinnoistusten tekemiseen. Lupaammekin, että pinnoitteemme kestää kovaakin käyttöä erittäin pitkään.

Korjaukset

Oli kyseessä minkä tyyppinen lattia tahansa niin teemme vuosien kokemuksella hankalatkin korjaukset. Vanhan parkettilattian tai vaikka betonilattian korjaaminen voi olla joskus hankala homma. Meillä on kuitenkin laajalti kokemusta, sekä näkemystä hankalienkin kohteiden korjauksesta.

Korjauksen jälkeen et luultavasti edes huomaa, missä kohdassa vika on aiemmin ollut.

Arvioinnit

Mikäli mietit, että kaipaako se sinun oma lattiasi jotain huoltoa tai korjauksia. Kutsu meidät käymään ja laita vaikka kahvit pöytään niin tutkitaan yhdessä miltä se lattia vaikuttaa.

Annamme sitten oman näkemyksemme sekä suositukset, että mitä lattialle kannattaisi tehdä. Annamme myös hinta-arvion työlle ja tarvittaessa voimme aloittaa työt muutaman päivän sisällä arvioinnista.

Vesivahingot

Vesivahinko on erittäin ikävä asia, mutta myös ikävä yleinen. Vesivahingoissa lattia, sekä lattian rakenteet kärsii monesti kaikkein pahiten.

Teemmekin vankalla kokemuksella lattioiden kuivaukset sekä korjaukset liittyen vesivahinkoihin. Emme jätä mitään sattuman varaan ja voit olla varma, että meidän työmme jälkeen ainakaan lattiaan ei jää mitään pesäkettä mahdolliselle homeen itämiselle.

Entisöinnit

Teemme myös erittäin vanhojen sekä hankalien kohteiden entisöintejä. Näissä kunnioitamme tietenkin rakennusta sekä tilaajan näkemystä.

Meillä on vuosien saatosta pitkä lista erilaisten vanhojen rakennusten lattiapintojen entisöinnistä.