Remontit

Teemme vuosien kokemuksella, ammattitaidolla sekä suurella ylpeydellä erilaiset remontit. Teemme lähes kaikkea pientalojen sekä kerrostalojen remontointiin liittyvää.

Mikäli mietit remonttia niin tulemme mielellämme paikalle, kerromme oman näkemyksemme sekä tietenkin teemme alustavan hinta-arvion työstä. Meiltä löytyy vuosien kokemus, vankka ammattitaito sekä alan uusimmat laitteet.

Katot

Kattojen remontoinnista sekä niihin liittyvistä erilaisista huoltotöistä voit lukea lisää toiselta sivultamme. Ei ole kuitenkaan sellaista kattomateriaalia mitä me emme huoltaisi tai korjaisi. Meiltä onnistuu myös kattojen vaihdot nopeallakin aikataululla.

Lattiat

Myös lattioita koskevaa tietoa löytyy huomattavasti lisää toiselta sivultamme. Lattioissa on pitkälti sama asia, että ei ole sellaista lattiaa tai lattia materiaalia mitä emme huoltaisi, korjaisi tai uusisi.

Julkisivut

Julkisivut kärsii Suomessa luonnon ja lämpötilan muutoksista. Talvella pakkanen sekä lumi laittaa julkisivut koville ja kesällä taas sitten aurinko polttaa julkisivuja.

Julkisivujen remontointi onkin yleistä ja erittäin tärkeä osa, kun puhutaan rakennuksen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta.

Ikkunat

Laadukkaat ja nykyaikaiset ikkunat on yllättävän iso ekologista sekä mukavaa asumista. Uudet ikkuna moderneilla tekniikoilla varustettuna on helppoja avata, sulkea sekä myös pestä.

Lisäksi nykyaikaiset ikkunat myös säästää huomattavasti rahaa, sillä ne pitää kesällä lämmön ulkona ja sitten taas talvella lämmön sisällä. Nosta asuntosi asuinmukavuutta ja asennuta siihen uudet kunnolliset ikkunat.

Terassit

Terassi on upea keksintö, mikäli se on kunnossa ja riittävän iso. Mikään ei ole sen mukavampaa kuin viettää kesällä perheen ja kavereiden kanssa aikaa siinä hyvällä terassilla grillaten, aurinkoa ottaen ja vaikka uiden.

Teemme niin pienet, kuin sitten vähän suuremmatkin terassit. Ei oikeastaan ole sellaista kokonaisuutta mitä emme pystyisi tekemään. Teemme rivitalon takapihalle pienen idyllisen terassin ja omakotitalosi pihalle vaikka terassin missä on keittiö, palju tai vaikka poreallas. Hyvällä suunnittelulla säästää paljon aikaa, vaivaa sekä rahaa. Hyvällä suunnittelulla saa myös pieneen terassiin yllättävän paljon mukavuuksia.

Maalaukset

Teemme myös kaikenlaiset niin pienet kuin isommatkin maalaukset. Aita, asunto, mökki, venevaja tai vaikka lastenhuone. Kaikki hoituu nopeasti, siististi sekä ammattitaitoisesti.